Corona-testlocatie voor bedrijven in Genemuiden

Bedrijven in Genemuiden, die lid zijn van de Ondernemerskring (OK) Genemuiden, kunnen sinds maandag 19 oktober gebruikmaken van de OK Vitaal testlocatie. Een zeer welkom initiatief van de OK Genemuiden om de gezondheid rondom corona te waarborgen. Op deze manier wil de OK Genemuiden zekerheid bieden in onzekere tijden. 

Het coronavirus ontwikkelt en verspreidt zich nog steeds. Ondernemen is een uitdaging in deze onzekere tijden. Om de leden te steunen, is in Genemuiden een testlocatie gerealiseerd waar binnen een dag getest kan worden. De testuitslag is binnen 20 minuten bekendDeze mogelijkheid zal veel bedrijven tijd en geld besparen.  

“We doen het met elkaar”, is de collectiviteitsgedachte van de OK Genemuiden. Binnen 2 weken is er vanuit niets een testlocatie gerealiseerd geheel conform beleid van het RIVM en de GGD.  

Om de testlocatie te realiseren, ging de OK Genemuiden een samenwerking aan met een professioneel Cardiovascular Service Centre dat Nederlands gecertificeerde testen en het systeem van registeren van de testuitslagen levertHierdoor zijn wij zeker dat de testen en uitslagen op een betrouwbare manier worden afgenomen”. 

De betrokkenheid en meelevendheid is zeer groot in Genemuiden. Dit merkt de OK Genemuiden aan de vele mensen die zich hebben aangemeld om de testen uit te voeren. De dank is groot voor al deze mensen die met een hart voor de zorg hun bereidwilligheid tonen aan onze stad.”