Corona-testlocatie OK Vitaal Genemuiden breidt uit voor Zwartewaterland

De Ondernemerskring (OK) Genemuiden roept werkgevers op om de handen ineen te slaan en samen gemeente Zwartewaterland te helpen. Nu de onlangs geopende corona-testlocatie OK Vitaal een week operationeel is, kan er opgeschaald worden. Vanaf vandaag kan de gemeente Zwartewaterland, ook niet OK-leden, gebruikmaken van de testlocatie via een werkgever.

Het was al mogelijk om bij de corona-testlocatie niet alleen werknemers, maar bijvoorbeeld ook familieleden aan te melden voor een test. De OK Genemuiden moedigt dit aan en roept haar leden op om creatief te zijn en het initiatief te nemen om de gemeenschap te helpen. Zo kunnen OK-leden een vereniging of instantie die ze graag voorthelpen nu ook laten testen via hun eigen bedrijf.

Ook de bedrijven, middenstand, verenigingen en instanties kunnen op www.okgenemuiden.nl op zoek gaan naar een lid om mee samen te werken. De bedrijvenkringen in Hasselt en Zwartsluis zijn ook uitgenodigd om deel te nemen aan OK Vitaal. “Als ook zij samenwerken met de gemeenschap, helpen we als ondernemend Zwartewaterland de gehele gemeente”. De bedrijvenkringen in Hasselt en Zwartsluis hebben inmiddels enthousiast gereageerd op de uitnodiging en gaan beide mee doen.

OK Vitaal zorgt voor de borging van de kwaliteit en capaciteit. Werkgevers die lid zijn van een bedrijvenkring verzorgen zelf het aanmelden via het online platform en regelen zelf de financiële afhandeling met niet-leden via hun eigen bedrijf.

OK Vitaal Genemuiden biedt gemeente Zwartewaterland zekerheid in onzekere tijden. Op deze manier kunnen we als ondernemend Zwartewaterland de gemeenschap voorthelpen.